Tid: 35 min.
Rabarbermuffin med hvid chokolade
Sådan gør du
1. Start med at skære rabarberen i mindre stykker på ca ½ cm., og overhæld dem derefter med 3 spsk. sukker og stil dem til side.
2. Bland smøret og sukkeret sammen. Rør derefter de 3 æg i.
3. Si hvedemelet, bagepulveret og vaniljesukkeret og rør i blandingen med æggene.
4. Hak den hvide chokolade groft og vend til sidst chokoladen og rabarberne i dejen.
5. Fordel dem i muffinforme med cirka 1 stor spsk. pr. muffin og bag dem ved 200 grader i almindelig ovn i ca 20 min eller til de er gyldne på toppen.
Evt. pynt med en lyserød eller lyseblå glasur.
Ingredienser
0
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}