Muffins med blåbær og birkes

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 200 grader.

Pisk æg, sukker og vanilje luftigt og hvidt. Smelt smørret i mælken. Vend smør- og mælkeblandingen sammen med æggene. Bland mel samt bagepulver, og sigt det i ægge- og mælkeblandingen. Vend forsigtig dejen sammen og tilsæt birkes, blåbær samt chokolade.

Fordel dejen, ca 1 dl, i smurte forme, fx af silikone (husk at der skal være plads til, at dejen kan hæve). Læg 1 tsk. blåbærsyltetøj på toppen af hver muffin. Bag dem midt i ovnen i ca. 25 minutter. Lad dem køle af inden servering og drys evt. med flormelis.

Ingredienser

10 stk.

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Bagværk Søde sager
Del opskriften: