Gulerodskage med daddelcreme
Sådan gør du
"Den grønne menu"
Opskriften er udviklet som en del af måltidskonceptet ’Den grønne menu’. Projektet er et udviklingssamarbejde mellem Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Odense Kommune, Økologisk Landsforening, Arla Pro, Dansk Vegetarisk Forening, Københavns Universitet, Danske Æg og konsulent og kok Inger Kjærgaard.
Gulerodskage
Pisk farin og olie sammen.
Pisk æg i lidt efter lidt.
Pisk længe, til blandingen bliver lys og cremet.
Sigt mel, bagepulver, kanel, nelliker, salt og natron, og bland det i dejen.
Rør dejen sammen og tilsæt gulerødder, valnødder og limabønner.
Bag i en halv gastro smurt med fedtstof, ca. 30-45 minutter ved 175 grader.
Daddeltopping
Blend dadler, kaffe og frisk ost til en ensartet, tyk creme.
Afkøl kagen og smør med daddeltopping.
Ingredienser
10 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}