Chokoladekage med hvid citruscreme
Sådan gør du
Chokoladekage
Chokolade, smør og sukker smeltes sammen ved svag varme i en gryde. Pisk æg, mel, lakridspulver og valnødder i og kom dejen i 2 velsmurte lagkageforme. Bag ved 160 grader i ca. 40 minutter. Sluk for ovnen og fortsæt bagningen til kagen er gennembagt, ca. 10 minutter. Tjek med en kødnål, at den er gennembagt. Afkøl 10 minutter inden formens kant fjernes. Afkøl helt.
Læg sammen med citruscremen, gem eventuelt halvdelen af cremen til toppen af kagen.
Citruscreme
Pisk flødeost og smør blødt. Pisk flormelis i til en smørbar creme og tilsæt citronsaft og -skal. Sørg for at cremen ikke bliver for tynd. Ellers tilsættes mere flormelis.
Ingredienser
4 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}