Sprøde vandbakkelser med solbær og flødeskum
Sådan gør du
Sprød top
Kom mel, sukker og smør i en skål og ælt det sammen til en sammenhængende dej.
Rul dejen ud i mellem 2 stykker bagepapir. Stik dejen ud med en udstikker med en diameter på 6-7 cm i diameter.
Opbevar de udstukne dejskiver på køl, indtil de skal bruges.
Vandbakkelse
Kom mælk, smør, salt og sukker i en gryde og sæt den på blusset.
Tilsæt mel under konstant omrøring, når den koger og smørret er smeltet.
Bag melbollen godt af - den skal slippe grydens kanter.
Tag gryden fra varmen og tilsæt æggene et ad gangen under konstant omrøring.
Sprøjt vandbakkelsesdejen ud på bageplader beklædt med bagepapir i den ønskede størrelse.
Kom de udstukne dejstykker ovenpå vandbakkelserne. Bag vandbakkelserne ved 200 grader i 25 -30 minutter.
Servering
Pisk fløden til flødeskum.
Skær toppen af vandbakkelsen.
Kom marmelade og flødeskum i vandbakkelsen og læg toppen på.
Ingredienser
4 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}