Sprøde vandbakkelser med solbær og flødeskum

Sådan gør du

Sprød top

Kom mel, sukker og smør i en skål og ælt det sammen til en sammenhængende dej.

Rul dejen ud i mellem 2 stykker bagepapir. Stik dejen ud med en udstikker med en diameter på 6-7 cm i diameter.

Opbevar de udstukne dejskiver på køl, indtil de skal bruges.

Vandbakkelse

Kom mælk, smør, salt og sukker i en gryde og sæt den på blusset.

Tilsæt mel under konstant omrøring, når den koger og smørret er smeltet.

Bag melbollen godt af - den skal slippe grydens kanter.

Tag gryden fra varmen og tilsæt æggene et ad gangen under konstant omrøring.

Sprøjt vandbakkelsesdejen ud på bageplader beklædt med bagepapir i den ønskede størrelse.

Kom de udstukne dejstykker ovenpå vandbakkelserne. Bag vandbakkelserne ved 200 grader i 25 -30 minutter.

Servering

Pisk fløden til flødeskum.

Skær toppen af vandbakkelsen.

Kom marmelade og flødeskum i vandbakkelsen og læg toppen på.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Bagværk Søde sager
Del opskriften: