Passion mango eclair

Sådan gør du

Mørdej

Smør og sukker røres sammen til en ensartet masse. Tilsæt æggeblommer og æg som røres godt ind i massen. Sidst tilsættes hvedemel og det samles til en sammenhængende dej. Dejen hældes over i en tæt beholder eller filmes godt og, og køles ned. Massen udrulles til 22 mm. Og udskæres så det passer til en ubagt eclair.

Wales

Smør og vand bringes i kog. Hvedemel tilsættes og ristet godt på varmen i 3-4 min. Lad massen nedkøle en smule.

Tilsæt lidt æg og rør det godt sammen. Gentag indtil alle æg er brugt, massen skal være fin og glat men ikke for tynd. Sprøjt massen ud med en rund tyld på ca. 7-8 cm lang og lidt tykkere end en tommeltot. Kom den kolde mørdej på din eclair og bag ved 185°C i 15-20 min. Åben ikke ovnen under bagningen, da de ellers vil falde sammen.

Passion mango cremeux

Start med at udblød gelantinen i koldt vand.
Passion pure og mango pure skal have et opkog. Hæld den varme passion og mango pure over æggesnapsen under piskning. Kom massen op i gryden og lad massen legere til 82°C. Smelt gelantinen i massen og køl den til 40°C. Blend smør i massen. Massen køles af til dagen efter.

Anretning

Rør cremeuxen let op.
Eclairen fyldes med cremeuxen og der laves små dutter på toppen.

Ingredienser

15 stk.

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager Bagværk
Del opskriften: