Spinattærte med røget andebryst
Sådan gør du
Hak mel og smør sammen med en kniv, og findel det med fingrene. Saml dejen med æg og vand. Læg den i køleskabet en halv times tid, før den udrulles og kommes i en tærteform på 22 cm i diameter. Pres en strimmel alufolie langs kanten, så den ikke skrider ned under bagning. Forbag dejen i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Til fyldet vrides væden af spinaten, og den hakkes groft med en kniv på et bræt. Sauter løg og champignoner i smør på panden. Tilsæt spinat, soltørrede tomater, salt og peber, og rør rundt. Fordel blandingen på den forbagte tærtebund. Skær andebrystet i tynde skiver, og læg dem på fyldet. Gem 4-6 skiver.
Pisk æggeblanding sammen, og hæld den over fyldet. Læg resten af andeskiverne på. Bag tærten på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, til æggemassen er stiv og gyldenbrun.
Ingredienser
4 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}