Shakshuka

Sådan gør du

1️⃣Kom løg, rød peberfrugt og hvidløg på en pande med olivenolie og steg indtil grøntsager bliver bløde. Disse skal ikke tage farve og blive gyldne.
2️⃣Tilsæt krydderier og steg med grøntsagerne ca. et minut.
3️⃣Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og salt og chilisauce.
4️⃣Lad retten koge op og udhul 4 huller til at slå æg ud i.
5️⃣Lad retten simre ved middelvarme, til æggene har sat sig.
6️⃣Pynt shakshuka med bredbladet persille, flagesalt og chiliflager.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: