Tærte med butternut squash og græskarkerner
Sådan gør du
"Den grønne menu"
Opskriften er udviklet som en del af måltidskonceptet ’Den grønne menu’. Projektet er et udviklingssamarbejde mellem Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Odense Kommune, Økologisk Landsforening, Arla Pro, Dansk Vegetarisk Forening, Københavns Universitet, Danske Æg og konsulent og kok Inger Kjærgaard.
Tærtebund
Ælt alle ingredienser sammen til en ensartet dej.
Lad dejen hvile et par timer eller natten over.
Udrul dejen til 2,5 mm tykkelse.
Lad dejen hvile 10 minutter.
Udstik ringe 14 cm i diameter (80g dej)
Brug portions aluforme (120x15mm)
Kom tærtedejen i forme. Med denne dej er det IKKE nødvendigt at smøre formene.
Fyld
Steg butternut squash, hvidløg og ingefær i olie på kippen.
Tilsæt muskatnød, hytteost, salt og peber.
Fyld ca. 80 g fyld i hver tærte.
Top op 70g æggemasse.
Top op med 4 g græskarkerner.
Bag ved 180 grader i 20 minutter, og derefter 160 grader i 10 minutter.
Ingredienser
10 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}