Marengsreder med jordbær og hindbær

Sådan gør du

Marengsreder

Pisk æggehviderne luftige med en elpisker i en skål. Tilsæt flormelis, og pisk hviderne stive, til du kan vende skålen på hovedet.

Tænd ovnen på 100°. Fyld marengsen i en sprøjtepose med tylle, og sprøjt rederne ud på en bageplade med bagepapir.

Bag rederne i ovnen i ca. 2 timer, til de er gennemtørre. Afkøl på en bagerist.

Fyld og pynt

Pisk fløde og vaniljesukker sammen til skum.

Skyl og rens jordbær, og skær dem i tern.

Fordel vaniljeskummet i rederne, top med hindbær og jordbær, og pynt evt. med skovsyre. Servér straks.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Bagværk Kage Dessert
Del opskriften: