Skræmmende macarons
Sådan gør du
Macarons
Sigt mandelmel og flormelis i en skål. I en anden skål pisker du æggehviderne stive med salt og tilsætter sukkeret lidt efter lidt. Den er færdigpisket når du har en tyk og glat marengsmasse. Tilsæt den farve du ønsker dine maracons og vend derefter mandelmel og flormelis forsigtigt i. Massen må ikke lave toppe – så er den for tyk. Men den må heller ikke være for tynd, for så holder den ikke formen.
Når massen har den rigtige konsistens, fyldes den på en sprøjtepose og sprøjtes ud, på bageplader med bagepapir, i cirkler på ca. 2 cm i diameter. For at fjerne de luftbobler der kan være, slås pladerne i bordet et par gange, hvorefter kagerne skal stå i 1 time og ”tørre”.
Forvarm ovnen på 180° varmluft. Når ovnen er varm, sættes pladerne ind, og der skrues ned til 140°. Så bages kagerne i 13-15 minutter. Lad kagerne køle af på pladerne.
Chokoladecreme
I mellemtiden laves cremen. Giv fløden et opkog og tag den af varmen. Hak chokoladen og rør den i fløden, så det smelter. Rør herefter smørret i. Nu tilsættes de smage du har valgt, og så skal cremen køle af. Halvdelen af kagerne skal nu vendes med den flade bund i vejret. Cremen fyldes på en sprøjtepose og fordeles på de vendte kager. Så lægges der toppe på. Dekorer toppene med tegninger af flagermus, spøgelser og edderkopper.
Ingredienser
1 Portioner
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}