Hjemmelavet guf

Sådan gør du

Kom vand og sukker i en tykbundet gryde.

Bring blandingen i kog og lad den småkoge i 2-3 minutter.

Tag gryden af kogepladen og lad siruppen afkøle i ca. 10 minutter eller til den er fingervarm. Du kan med fordel fylde 5 cm. koldt vand i din køkkenvask, og så sætte gryden ned i vasken, da det vil fremme nedkølingsprocessen.

Pisk æggehviderne kraftigt i en køkkenmaskine eller med en håndmixer til de er godt stive.

Tilsæt den afkølede sirup til æggehviderne, og pisk blandingen godt i 6-8 minutter. Guffen er klar, når den er lækker cremet og luftig.

Blend jordbærmarmeladen med en håndmixer og tilsæt derefter i blandingen. Rør og voila! Guffen er klar.

Ingredienser

12 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: