Tid: 30 min.
Hjemmelavet guf
Sådan gør du
Kom vand og sukker i en tykbundet gryde.
Bring blandingen i kog og lad den småkoge i 2-3 minutter.
Tag gryden af kogepladen og lad siruppen afkøle i ca. 10 minutter eller til den er fingervarm. Du kan med fordel fylde 5 cm. koldt vand i din køkkenvask, og så sætte gryden ned i vasken, da det vil fremme nedkølingsprocessen.
Pisk æggehviderne kraftigt i en køkkenmaskine eller med en håndmixer til de er godt stive.
Tilsæt den afkølede sirup til æggehviderne, og pisk blandingen godt i 6-8 minutter. Guffen er klar, når den er lækker cremet og luftig.
Blend jordbærmarmeladen med en håndmixer og tilsæt derefter i blandingen. Rør og voila! Guffen er klar.
Ingredienser
12 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}