Hjemmelavet is

Sådan gør du

Pisk æggeblommerne sammen med sukkeret til du har en lækker og luftig æggesnaps. Hæld fløden i en tykbundet gryde og lad den koge sammen med vanilje, chokolade, bær eller hvad du ellers putter i. Tag så flødeblandningen af varmen og pisk æggesnapsen i. Derefter varmer du cremen op igen til lige under kogepunktet mens du konstant pisker. Lad cremen tykne. Den må endelig ikke koge. Så sigter du cremen og lader den afkøle lidt, inden du hælder den i en form og stiller den tildækket i fryseren. Husk jævnligt at røre i isen imens den fryser.

Ingredienser

10 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager Mellemmåltid
Del opskriften: