Tid: 60 min.
Kaffe-cremebrulee
Sådan gør du
Knus kaffebønnerne og kog op med fløde og rørsukker.
Lad det trække 5 minutter.
Sigt kaffebønnerne fra, og bland det i æggene.
Fordel i 6 ramekiner og bag dem ved 150 grader i vandbad i ovnen.
De er færdige når de når 82 grader i midten eller ikke længere virker flydende.
Lad dem køle af, og opbevar i køleskab, indtil de skal bruges.
Drys med et tyndt lag sukker, inden de brændes gyldne og skal serveres.
Du kan evt. drysse med en lille smule havsalt og knuste kaffebønner.
Ingredienser
6 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}