Kaffe-cremebrulee

Sådan gør du

Knus kaffebønnerne og kog op med fløde og rørsukker.

Lad det trække 5 minutter.

Sigt kaffebønnerne fra, og bland det i æggene.

Fordel i 6 ramekiner og bag dem ved 150 grader i vandbad i ovnen.

De er færdige når de når 82 grader i midten eller ikke længere virker flydende.

Lad dem køle af, og opbevar i køleskab, indtil de skal bruges.

Drys med et tyndt lag sukker, inden de brændes gyldne og skal serveres.

Du kan evt. drysse med en lille smule havsalt og knuste kaffebønner.

Ingredienser

6 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: