Frokostbowl med Facon, æg og rødbedehummus

Sådan gør du

Fremgangsmåde rødbedehummus

Blend alle ingredienserne sammen til en lækker og cremet hummus. Tilføj evt. lidt koldt vand hvis det er nødvendigt.

Smag til med salt og peber.

Fremgangsmåde bowl

Kog dine perlebyg efter anvisningen på pakken.

Kog æggene efter hvordan du ønsker dem.

Steg Facon i lidt olivenolie på en pande, til det er sprødt og lækkert.

Hak feta og persille fint sammen på et skærebræt.

Skær æblet ud i tynde skiver eller små tern.

Saml din bowl: Start med perlebyg og top derefter med de øvrige ingredienser.

Du finder facon i udvalgte Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’ Brugsen, Coop 365 Discount, Meny samt på nemlig.com

Ingredienser

    Ingredienser

    • 160 g Hanegal Facon
    • olivenolie
    • 4 Frugthavens økologiske æg
    • 4 dl perlebyg
    • 150 g fetaost
    • 2 stor håndfuld persille
    • æble
    • Friske spirer

    Rødbedehummus

    • 2 mellemstor bagt/kogt rødbeder
    • 2 dåse kikærter
    • 2 fed hvidløg
    • 4 spsk. tahin
    • 4 tsk. fintrevet peberrod
    • 2 tsk. spidskommen
    • 2 tsk. citronsaft
    • 4 spsk. olivenolie
    • Salt og peber
    • vand
    Kategorier: Hovedret Forret Frokost
    Del opskriften: