Rodfrugtfad m. wienerpølser og æg

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skær rodfrugter og wienerpølser i små tern og kom dem i et ovnfast fad. Vend ternene med olie, honning, tørrede krydderurter og salt og peber.

Bag i ovnen i ca. 30 minutter til rodfrugterne er møre. Tag derefter fadet ud af ovnen og lav 4 fordybninger. Slå et æg ud i hver og sæt fadet tilbage i ovnen. Bag videre i ca. 10 minutter, til æggehviderne har sat sig.

Top med finthakket purløg og servér 😋.

Ingredienser

0

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost Hovedret
Del opskriften: