Tid: 30 min.
Citronmuffin med vanilje- og honningfrosting
Sådan gør du
Citron muffin
Pisk sukker og æg indtil det er luftigt og lyst. Tilsæt smør, vanilje og citronskal og pisk indtil massen er luftig og homogen. Vend derefter de tørre ingredienser i dejen. Vend herefter creme fraiche i, og tilsæt til slut citronsaft.
Fordel dejen i muffin forme og bag ved 170 grader i almindelig ovn i ca. 20 min indtil de er gyldne.
Vanilje og honning frosting
Pisk smør, flormelis, honning og vanilje indtil det er luftigt og hvidt. Vend herefter flødeost i, og vend til slut citronsaft i. Kom på en sprøjtepose, eventuelt med en tyl i og dekorer muffinene.
Ingredienser
20 stk.
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}