Citronmuffin med vanilje- og honningfrosting

Sådan gør du

Citron muffin

Pisk sukker og æg indtil det er luftigt og lyst. Tilsæt smør, vanilje og citronskal og pisk indtil massen er luftig og homogen. Vend derefter de tørre ingredienser i dejen. Vend herefter creme fraiche i, og tilsæt til slut citronsaft.
Fordel dejen i muffin forme og bag ved 170 grader i almindelig ovn i ca. 20 min indtil de er gyldne.


Vanilje og honning frosting

Pisk smør, flormelis, honning og vanilje indtil det er luftigt og hvidt. Vend herefter flødeost i, og vend til slut citronsaft i. Kom på en sprøjtepose, eventuelt med en tyl i og dekorer muffinene.

Ingredienser

20 stk.

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Dessert Bagværk Kage Søde sager
Del opskriften: