Vandbakkelser med varmtrøget laks og grønt
Sådan gør du
Vandbakkelse
1. Kom smør og vand i en gryde og kog det op. Når det koger, sigtes melet hurtigt ned i gryden. På den måde undgår du klumper i dejen.
Piskes sammen med håndmikser mens kasserollen står på kogepladen, og gryden tages af.
2. Dejen køles af i 15 minutter og derefter piskes æggene i ét ad gangen.
3. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn. Brug en ske eller sprøjtepose og kom dejen på en bageplade med bagepapir.
4. Bag vandbakkelserne i ovnen i cirka 25 min. eller til dejen er flot og gylden. Åbn ikke ovnen undervejs, da det vil få dejen til at kollapse!
5. Lad vandbakkelserne køle helt af, inden du skærer dem over på midten.
Tilbehør
Pil laksen i små stykker og Læg et stykke laks i bunden af vandbakkelsen og top med en klat mayonnaise og grønt. Læg toppen på.
Ingredienser
10 stk.
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}