Æg frit med crouton og coleslaw

Sådan gør du

Snit hvidkålen fint og guleroden skæres lige ledes i tynde strimler. Vend grøntstrimlerne med cremefraiche og mayonnaise. Smag coleslaw’en til med sal, peber og tabasco. Varm olien op til 150 grader i en teflonpande der er fyldt 4 cm op. Slå et æg ud i olien og saml hviderne omkring blommen med to skeer. Vend ægget når det begynder at blive gyldent. Rist imens brødet.

Når ægget er gyldent hele vejen rundt fiskes det op og dryppet af på fedtsugende papir. Drys med salt og server de friterede æg på ristet baguette med coleslaw.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Forret Frokost
Del opskriften: