Omelet med ratatouille

Sådan gør du

Omelet

Pisk æggene sammen og drys lidt salt og peber i blandingen.
Tag en lille pande og hæld æggemassen i og steg til den er gylden og let fast. Vend omeletten og steg den kort på den anden side.
For at få en helt runde og lidt tykke omelet kan du bruge en lille pande eller en rund form som kan stilles på panden. Inden omeletten skal vendes, kan formen fjernes uden at æggemassen løber.

Sammensætning

Tag en pande og varm olien op. Pil og hak hvidløg og løg og svits dem af.
Skyl og skær grønsagerne groft ud og smid dem i panden. Smag til med salt og peber og lad det tilberede til grønsagerne er bløde uden at blive smattede.
Læg en bund af ratatouillen og fordel nogle klatter pesto på tallerkenen. Læg til sidst omeletten øverst og pynt med basilikumblade.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: