Svampetærte

Sådan gør du

Tærtebund

Kom havregryn i en blender eller foodprocessor og blend det fint til mel – kom melet i en skål. Rør æg, smør og salt i. Ælt dejen med hænderne, til den samler sig og har konsistens som en tærtedej. Dejen kan være en smule svær at rulle ud, så det nemmeste er at presse den ned i tærteformen med hænderne. Brug en tærteform med løs bund og 24 cm i diameter. Forbag tærtebunden i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Løg

Pil rødløgene og skær dem i tynde både. Varm smør op på en pande og steg løgene til de falder sammen. Tilsæt honning og æblecidereddike og steg videre i 8 minutter til løgene karamelliserer.

Andet fyld

250 g svampe, fx champignoner, østershatte, kantareller 1 spsk smør, til stegning 1 stilk rosmarin Salt og peber 2 æg 150 g hytteost

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: