Omelet med feta, basilikum og grønne bønner

Sådan gør du

Begynd med fyldet. Sauter bønner og snackpeber et par minutter i olie på en pande. Tilsæt oliven. Læg til side.

Pisk æg, vand og salt sammen. Vend basilikumblade i. Varm olie på en teflonpande. Kom æggeblandingen på og bag omeletten ved middelvarme. Træk de stivnede æg forsigtigt fra kanten, så den rå dej kan løbe ud mod kanten.

Læg grønsagerne på midten af omeletten, drys med feta og hasselnødder og server fra panden.

Server omeletten med grovboller og eventuelt med en god langtidstørret skinke eller røget andebryst i tynde skiver. Giv f. eks. romainesalat vendt med olie-eddike marinade til.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: