Varm avokadocreme med æg

Sådan gør du

Tag avokadoen, skær den midt over, fjern stenen og læg avokadokødet i en skål. Skræl og pres hvidløg og hæld det i skålen. Tilsæt salt, peber, limesaft og persille. Mos med en gaffel og bland. Opvarm ovnen til 200 grader. Smør en bageplade med olivenolie, og læg avocadocremen i. Knæk 2 æg oveni, og læg dem i ovnen i cirka 15 minutter. Hvis cremen gemmes i køleskabet, kan den enten varmes op i mikroovnen eller spises kold.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Forret Frokost Mellemmåltid
Del opskriften: