Tid: 165 min.
Citronfromage
Sådan gør du
Udblød husblassen i koldt vand i 10 minutter. Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret under piskning.
Tilsæt også æggeblommerne under piskning. Pisk i en skål for sig fløden til flødeskum, men ikke så det bliver grynet. Smelt husblassen over vandbad og når den er helt smeltet tilsættes citronsaften.
Lad det afkøle til ca. 30º.
Rør stille og roligt husblas, citronsaft og citronskal i æggemassen til det så småt begynder at stivne. Tilsæt flødeskummet (husk at gemme lidt til pynt) og vend de to masser sammen.
Når citronfromagen er ensartet, hældes den i serveringsskålen og stilles på køl et par timer indtil servering.
Pynt med lidt fløde, citron melisse og revet chokolade.
Ingredienser
4 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}