Tid: 35 min.
Citron-/limemousse
Sådan gør du
Pisk æggeblommer og sukker tykt med citronskal. Læg husblassen i blød i koldt vand 4 – 5 minutter, hvorefter den knuges godt af og smeltes over vandbad eller ved meget svag varme i en gryde med teflonbelægning.
Afkøl husblassen med citron-/limesaften, og lad den blive helt kold.
Pisk den afsvalede husblas i fromagen og vend æggehviderne i.
Rør og vend i fromagen til den begynder at stivne. Derefter fordeles den i små skåle og stilles køligt til de skal serveres, hvor de pyntes med reven lime- og citronskal samt rød skovsyre.
Ingredienser
2 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}