Salat med æg, skaldyr og krydderurter

Sådan gør du

Salat med skaldyr

Pil og hak æggene på kryds og tværs med æggedeleren. Bland dem med krydderurter, æble- og agurketern. Del porrer i 3 – 4 stykker og læg dem på tallerkener. Fordel æggeblanding, rejer og muslinger herpå. Læg en halv citron ved hver.

Bland alle ingredienser til aioli og server den til.

Safran-aioli

Bland mayonnaise, cremefraiche, knust hvidløg, salt, peber og safran (eller cayennepber)

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost Forret Mellemmåltid
Del opskriften: