Baguettes med hytteost

Sådan gør du

Udrør gæren med det lunkne vand, og rør hytteost, salt, sukker, olie og æg i. Slå halvdelen af melet og valnødder og pistaciekerner i, og ælt dejen færdig med mere mel. Form den til en kugle.

Kom 1 tsk olie i røreskålen, og tril dejen rundt i den. Dæk fadet med et viskestykke, og stil dejen til hævning til dobbelt størrelse, ca. 40 minutter.

Ælt dejen let igennem, og form den til to lange brød. Læg dem op bageplade på bagepapir, lad dem efterhæve tildækket ca. 15 minutter.

Pensl brødene med æg, og rids dem på skrå 1 cm dybe. Bag brødet på nederste rille i ovnen ved 200 grader ca. 30 minutter. Afkøl på bagerist.

Ingredienser

8 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Forret Bagværk
Del opskriften: