Tid: 40 min.
Æggesnitter med skinke og tomatcreme
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 200 grader. Pisk æg, fløde, salt og peber sammen. Læg et bagepapir i en springform (eller anden rund form), ca. 20 x 30 cm, og hæld æggeblandingen i. Bages i ovnen i ca. 8-10 minutter. Fjern formen og lad den afkøle.
Lav i mellemtiden tomatcremen ved at blande alle ingredienserne sammen i en skål.
Fordel tomatcremen på omeletten og rul sammen den sammen. Skær i 1 ½ cm tykke skiver og læg dem på et serveringsfad. Top med lufttørret skinke, rucolasalat og et stykke tomat.
Ingredienser
4 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}