Tid: 65 min.
Kanelbrød i krans
Sådan gør du
Smelt smørret, tilsæt mælken. Rør gæren ud i blandingen. Tilsæt de sammenpiskede æg, men hold lidt tilbage til pensling. Slå salt, sukker og godt halvdelen af melet i, ælt dejen færdig med mere mel. Lad dejen hæve tildækket ca. 20 minutter.
Bland i mellemtiden fyldet. Rul dejen ud til et rektangel på ca. 50 x 20 cm. Smør fyldet på 2/3 af dejens lange side. Rul dejen sammen om fyldet, og form brødet til en krans på en bageplade med bagepapir. Pensl med æg, og drys med perlesukker. Rids dejen med en kniv, og bag brødet på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Ingredienser
1 stk.
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}