Tid: 40 min.
Luciahonningkage
Sådan gør du
Pisk æg, honning og appelsinskal lyst, cremet og fyldigt i 5-10 minutter. Sigt mel, kartoffelmel, ingefær og bagepulver direkte ned på æggeblandingen. Vend det omhyggeligt i med en grydeske sammen med den revne chokolade. Fordel dejen i 3 velsmurte lagkageforme. Bag dem i midten af ovnen ved 200 grader i ca. 8 minutter. Afkøl.
Til fyld piskes flødeost og smør sammen. Tilsæt flormelis og den afkølede chokolade og appelsinlikør. Tag en tredjedel fra til glasur, og bland valnødder i resten.
Læg bundene sammen med valnøddefyldet, og fordel resten på toppen med små strøg.
Ingredienser
7 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}