Tournedos med porrepandekager

Sådan gør du

Kog skalotteløg, chili, limesaft, balsamico og vand ind til et par spiseskefulde. Tilføj kødfond, og kog igennem. Fjern fra varmen, og pisk lidt efter lidt det bløde smør i.

Skræl mangofrugten, og skær frugtkødet fra den flade sten. Blend og pisk i saucen. Stil til side. Varm igennem under piskning uden at koge lige før servering.

Brun tournedos’erne i fedtstof 4 minutter på hver side. Drys med salt og peber. Læg dem tildækket på en tallerken 10 minutter. Kom skyen i saucen. Fjern spækket.

Porrepandekager: Damp porrer i smør under låg i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber. Afkøl. Bland mel, æg, mælk, salt og peber til pandekagedej. Tilsæt porrer.

Bag pandekagerne i let brunet smør på en teflonpande. De kan bages i god tid og varmes i ovnen ved 150 grader før servering.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Frokost Aftensmad
Del opskriften: