Tid: 45 min.
Pavlova med lime & jordbær
Sådan gør du
Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt af gangen. Pisk til du har en tyk og blank marengsdej. Tilsæt vineddike, sigt majsmel og vend og fold begge dele i dejen. Beklæd en bageplade med bagepapir og drys et tyndt lag sukker på. Brug en stor spiseske og top marengsdejen som store kager.
Bag marengsene ved 125°, ca 30 minutter, til de er faste. Lad kagerne afkøle lidt på pladen, før de flyttes over på en bagerist og afkøler helt.
Skyl, nip og skær jordbærrene i mindre stykker, vend dem evt med lidt limesukker og fordel dem i marengskagerne, der pyntes med citronmelisse.
Ingredienser
2 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}