Mocca fragilite med hasselnødder
Sådan gør du
Fragilite
Sukker 165 g, ristet hasselnødder og kartoffelmel blendes let. Vend æggehvider 50 g. i massen så den samles.
Pisk en sej marengs med æggehvider 250 g og sukker 75 g. Vend marengsen i nøddeblanding lidt efter lidt. Sprøjt bunde ud til en rund form på bagepapir. Bag bundene ved 180°C i 12-15 min.
Mocca-pasta
Opløs Nescafe i kaffen. Brænd sukkeret af så det er godt mørkt. Tilsæt mørk sirup og glukose. Herefter tilsættes varm kaffe med Nescafe. Koges pastaen til 112°C. Det er vigtigt at pastaen køles ned i massen før brug.
Mocca-smørcreme
Æggeblommer og vaniljekorn piskes på højeste volume. Imens koges sukker og vand til 117°C.
Sukkerlagen tilsættes lidt efter lidt så æggeblommer ikke udsættes for alt for meget varme på en gang.
Smørret piskes hvidt hvorefter æggesnapsen tilsættes.
Tilsæt derefter Mocca-pastaen.
Anretning
Der bruges 3 bunde til hver kage, hvor der kommes et lag Mokka- smørcreme imellem og en lille roset på toppen, pyntes af med skovsyre og friske hindbær.
Ingredienser
7 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}