Mocca fragilite med hasselnødder

Sådan gør du

Fragilite

Sukker 165 g, ristet hasselnødder og kartoffelmel blendes let. Vend æggehvider 50 g. i massen så den samles.

Pisk en sej marengs med æggehvider 250 g og sukker 75 g. Vend marengsen i nøddeblanding lidt efter lidt. Sprøjt bunde ud til en rund form på bagepapir. Bag bundene ved 180°C i 12-15 min.

Mocca-pasta

Opløs Nescafe i kaffen. Brænd sukkeret af så det er godt mørkt. Tilsæt mørk sirup og glukose. Herefter tilsættes varm kaffe med Nescafe. Koges pastaen til 112°C. Det er vigtigt at pastaen køles ned i massen før brug.

Mocca-smørcreme

Æggeblommer og vaniljekorn piskes på højeste volume. Imens koges sukker og vand til 117°C.

Sukkerlagen tilsættes lidt efter lidt så æggeblommer ikke udsættes for alt for meget varme på en gang.

Smørret piskes hvidt hvorefter æggesnapsen tilsættes.
Tilsæt derefter Mocca-pastaen.

Anretning

Der bruges 3 bunde til hver kage, hvor der kommes et lag Mokka- smørcreme imellem og en lille roset på toppen, pyntes af med skovsyre og friske hindbær.

Ingredienser

7 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: