Pizza med asparges og æg

Sådan gør du

Kom vand, gær, salt, sukker, mel og æbleeddike i en skål og rør det sammen til en smigdig dej. Lad dejen hæve i 60 minutter, inden den rulles ud.

Rul pizzadejen ud og kom den på en bageplade. Bryd mozzarellaen ud i mindre stykker og fordel dem udover pizzadejen.

Skær aspargeserne i mindre stykker. Kom aspargeserne i en skål sammen med olie, salt og peber og vend det godt sammen. Fordel aspargeserne ovenpå pizzadejen.

Bag pizzaen ved 270 grader 10 minutter. Tag pizzaen ud af ovnen og slå ægget ud midt på pizzaen. Sæt pizzaen tilbage i ovnen og bag i yderligere 2-3 minutter.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: