Citron Parfait med marengs & slik

Sådan gør du

Vend vaniljekorn med sukker.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Pisk fløden let og vend derefter forsigtigt æggesnaps og citronskal i skålen med fløde. Vend alle elementerne godt sammen, indtil du har en ensformig masse.
Fordel parfaiten ud i små skåle (frysevenlige), ved hjælp af en suppeske og sæt dem i fryseren i minimum 2½ time, indtil de har sat sig. Bemærk tiden kan variere afhængig af størrelsen på skåle.
Pynt desserterne med marengskys, kvaste marengs og sure stjerner.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Dessert Søde sager
Del opskriften: