Tid: 180 min.
Citron Parfait med marengs & slik
Sådan gør du
Vend vaniljekorn med sukker.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Pisk fløden let og vend derefter forsigtigt æggesnaps og citronskal i skålen med fløde. Vend alle elementerne godt sammen, indtil du har en ensformig masse.
Fordel parfaiten ud i små skåle (frysevenlige), ved hjælp af en suppeske og sæt dem i fryseren i minimum 2½ time, indtil de har sat sig. Bemærk tiden kan variere afhængig af størrelsen på skåle.
Pynt desserterne med marengskys, kvaste marengs og sure stjerner.
Ingredienser
4 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}