Pocherede pærer med kiwipuré

Sådan gør du

Kog citronsaft, hvidvin, sukker og vanilje, til sukkeret er smeltet. Skræl pærerne, så stilken bevares. Fjern evt. kernehuset fra bunden med et lille kuglejern eller en teske. Stil pærerne i den kogende sukkerlage, og pocher dem 5-8 minutter. Afkøl dem i lagen, og vend dem af og til, så de hele tiden “dryppes” af lagen.

Skræl kiwifrugten, og blend frugtkødet med mynte og sukker. Gem 2 spiseskefulde af massen, og pres resten gennem en sigte. Tilsæt den gemte frugtmasse for at give puréen lidt struktur. Smag til med citronsaft. Stil puréen i køleskabet til servering.

Anret pærer og kiwipuré i 4-6 små skåle eller dybe tallerkener, læg en kugle is ved, og pynt med mynte.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: