Æggekage med chorizo og kartofler

Sådan gør du

Kog kartoflerne mør i saltet vand
Del chorizo og kartofler i mundrette stykker og rist det hele på en pande med smør.

Pisk æg, fløde, vand, salt og peber sammen i en skål.
Smelt smør på en pande ca. 20-24 cm størrelse.
Hæld æggemassen på den lune pande og rør i blandingen indtil den begynder at stivne.
Kom stegt pølse og kartofler på (gem lidt af fyldet og brug som topping) bag den færdig under låg i ca. 15 minutter eller bag den færdig i ovn ved 190 grader 12-15 minutter.

Når æggemassen er færdig toppes den med lidt fyld, og pyntes med hakket purløg. Server med groft rugbrød.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad
Del opskriften: