
Tid: 35 min.
Æggekage med chorizo og kartofler
Sådan gør du
Kog kartoflerne mør i saltet vand
Del chorizo og kartofler i mundrette stykker og rist det hele på en pande med smør.
Pisk æg, fløde, vand, salt og peber sammen i en skål.
Smelt smør på en pande ca. 20-24 cm størrelse.
Hæld æggemassen på den lune pande og rør i blandingen indtil den begynder at stivne.
Kom stegt pølse og kartofler på (gem lidt af fyldet og brug som topping) bag den færdig under låg i ca. 15 minutter eller bag den færdig i ovn ved 190 grader 12-15 minutter.
Når æggemassen er færdig toppes den med lidt fyld, og pyntes med hakket purløg. Server med groft rugbrød.
Ingredienser
4 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}