Frittata med skinke og grønt

Sådan gør du

Start med at slå æggene ud i en skål, tilsæt mælk samt krydderierne og pisk det hele godt sammen. Stil æggemassen til side.
Skær alle grønsagerne i tern.
Tænd ovnene på 170 grader grill.
Varm en pande op med lidt olie og steg løgene af. Når løgene er brunet af tilsættes skinketerne og brunes af.
Tilsæt nu den røde peber og når den er brunet af, tilsættes spinaten. Når spinaten er faldet sammen hældes æggemassen udover og røres sammen med det hele.
Drys en håndfuld ost udover.
Sæt panden i ovnen og lad retten bage i 5-6 minutter, ind til æggemassen er fast.
Tag panden ud og frigør æggekagen over på et skærebræt eller en tallerken - eller spis direkte fra panden.

Den røde peber og spinaten kan erstattes af hvilke som helst andre grøntsager, som kunne gemme sig i dit køleskab!

Kan din pande ikke tåle at komme i ovnen, kan du skrue komfuret ned på middelvarme, putte et låg over panden og give den omkring 7-10 minutter til æggemassen er fast.

Velbekomme!

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: