Tærter med knoldselleri og palmekål

Sådan gør du

"Den grønne menu"

Opskriften er udviklet som en del af måltidskonceptet ’Den grønne menu’. Projektet er et udviklingssamarbejde mellem Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Odense Kommune, Økologisk Landsforening, Arla Pro, Dansk Vegetarisk Forening, Københavns Universitet, Danske Æg og konsulent og kok Inger Kjærgaard.

Tærtebund

Ælt alle ingredienser sammen til en ensartet dej. Lad dejen hvile et par timer eller natten over.
Udrul dejen til 2,5 mm tykkelse.
Lad dejen hvile 10 minutter.
Udstik ringe 14 cm i diameter (80g dej)
Brug portions aluforme (120x15mm)
Kom tærtedejen i forme. Med denne dej er det IKKE nødvendigt at smøre formene.

Fyld

Steg kålen mør i olie på kippen. Det tager nogle minutter.
Tilsæt selleri, sennep, persille, salt og peber.
Fyld ca. 80g fyld i hver tærte.
Top op 70g æggemasse.
Bag ved 180 grader i 20 minutter og derefter 160 grader i 10 minutter.

Ingredienser

10 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: