Grøn omeletwrap

Sådan gør du

Begynd med at lave wraps ved at knække æggene i en skål og blande med salt og peber. Bland ærterne i en foodprocessor til en glat puré og bland ærtepuré og dild i æggeblandingen. Riv skrællen af citron, og pres citronsaft i æggeblandingen. Varm en stegepande med smør, og hæld blandingen i.
Steg tynde wraps og placer dem på en tallerken. Lad dem køle af.
Bland peberrod og smøreost i en skål sammen med porrer, salt og sort peber.
Læg salatblade på wraps og lidt peberodscreme. Fordel laks, sukkerærter, dild og citronskiver oven på cremen. Rul op og indpak i sandwichpapir eller læg i en pæn beholder.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Forret Frokost
Del opskriften: