Tid: 20 min.
Gin Sour
Sådan gør du
Først laver du en sukkersirup. Bland vand og sukker og sæt det over kog (brug ca. 1 kop vand til en kop sukker). Det skal varme, indtil sukkeret er opløst.
Mens siruppen koger, presses limesaft ud i en shaker. Når siruppen er færdig, hælder du 2 spsk i shakeren.
Tilsæt nu gin og fyld op med is - og så shaker du!
Når det hele er blevet koldt, så hælder ud isen fra. Tilsæt så æggehviden og shake igen. Det skal bare rystes godt sammen, så æggehviden skummer. Anret drinken i et cocktailglas med en tynd strimmel af agurk.
Ingredienser
2 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}