Lakse mimose med æble-tomatsauce

Sådan gør du

Pil æggene og del dem i blomme og hvide. Hak dem fint hver for sig. Bland dem med persille og purløg.

Skær 2 tredjedel ind fra ydersiden af laksen. Luk fisken op som en bog og tryk den flad. Tryk den ene side af fisken ned i æggeblandingen. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Dæk med alufolie og bag i ovnen ved 200 grader i 8 – 10 minutter.

Damp imens løg klare i olie på panden. Tilsæt æble- og tomatbåde, citronsaft og bouillon. Kog sagte et par minutter. Smag blandingen til med salt og fordel den ved laksen.

Ingredienser

  • 4 stk. hårdkogte æg
  • 2 dl hakket persille
  • 2 dl hakket purløg
  • 4 stk. laksesteaks uden skind
  • 2 stk. hakket rødløg
  • 4 spsk. olie
  • 4 stk. små, røde æbler i tynde både
  • 4 stk. udkernede tomater i tynde både
  • 2 stk. citron (saft)
  • 4 dl fiskebouillon eller vand
  • Salt og peber
Kategorier: Forret Frokost
Del opskriften: