Pålægssalater

Sådan gør du

Tunsalat

Bland creme fraiche og mayonnaise i en skål.

Åbn dåsen med tun og hæld vandet fra. Bland tunen i dressingen og mos den forsigtigt.

Bland majs, ærter og peberfrugt i og smag til med salt og peber.

Rist en skive groft brød og skyl et par salatblade. Læg bladene på brødet, kom godt med tunsalat oven på salaten og pynt eventuelt med lidt dild.

Hønsesalatsalat med karry

Tag en gryde og hæld hønsebouillonen i sammen med kyllingebrystet. Lad det koge i 15-20 minutter eller indtil kødet er færdigtilberedt. Lad derefter kødet køle af i bouillonen.

Skær kødet ud i små tern, eller riv det fra hinanden med en gaffel.

Pisk mayonnaisen og cremefraichen sammen med sennep, karry, salt og peber. Tilsæt derefter champignoner, forårsløg og kyllingekødet, og smag til med salt og peber.

Rist en skive groft brød og skyl et par salatblade. Læg bladene på brødet, kom godt med hønsesalat oven på salaten og pynt eventuelt med lidt kapers og friskskåret forårsløg.

Klassisk hønsesalat

Ønsker du en klassisk hønsesalat uden karry, kan du udelade karryen.

Hvis du kunne tænke dig en anden variation kan du tilføje lidt sprødstegt bacon eller 2 hvide, dampede asparges skåret i tern til blandingen.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Frokost Forret
Del opskriften: