Hindbærtærte med rød marengs
Sådan gør du
Bland mel og flormelis. Smuldr smør i melblandingen og saml dejen med æggeblomme. Fordel dejen i 4 små tærteforme (ca 12 i diameter) og sæt dem i køleskabet i minimum 1 time. Bag bundene midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min til der er gyldne. Lad bundene køle af.
Smelt forsigtigt smørret i en gryde sammen med citronsaft. Pisk, i en gryde, æggeblommer, hvider, sukker og maizena godt sammen. Tilsæt det lune smør lidt ad gangen. Varm blandingen forsigtig op under omrøring til den begynder at tykne. Vend til sidst hindbærpuré i cremen og fordel den i bundene - stil bundene på køl i mindst 1 time.
Pisk æggehvider, eddike og flormelis til en stiv og blank marengs. Vend forsigtig hindbærpuré samt frugtfarve i marengsen, og sprøjt små toppe på tærterne. ”Brænd” marengsen med gasbrænder og server med friske hindbær.
Ingredienser
8 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}