Hindbærtærte med rød marengs

Sådan gør du

Bland mel og flormelis. Smuldr smør i melblandingen og saml dejen med æggeblomme. Fordel dejen i 4 små tærteforme (ca 12 i diameter) og sæt dem i køleskabet i minimum 1 time. Bag bundene midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min til der er gyldne. Lad bundene køle af.

Smelt forsigtigt smørret i en gryde sammen med citronsaft. Pisk, i en gryde, æggeblommer, hvider, sukker og maizena godt sammen. Tilsæt det lune smør lidt ad gangen. Varm blandingen forsigtig op under omrøring til den begynder at tykne. Vend til sidst hindbærpuré i cremen og fordel den i bundene - stil bundene på køl i mindst 1 time.

Pisk æggehvider, eddike og flormelis til en stiv og blank marengs. Vend forsigtig hindbærpuré samt frugtfarve i marengsen, og sprøjt små toppe på tærterne. ”Brænd” marengsen med gasbrænder og server med friske hindbær.

Ingredienser

8 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: