Tid: 45 min.
Bagte æbler med marcipan
Sådan gør du
Æbler med fyld
Skær en hat af æblerne. Udhul æblerne uden af lave hul i bunden. Lav en ridse hele vejen rundt, hvor æblet er tykkest, så du bestemmer, hvor det skal briste. Bland alle ingredienser til fyld, og fordel det i æblerne. Stil i smurt ovnfast fad, og bag ved 175 grader ca. 25 minutter, til æblerne er møre uden at være faldet sammen.
Abrikoscreme
Pisk æggeblommerne fyldige med sukker. Tilsæt marmeladen, og vend det hele i flødeskummet. Server med 1 eller 2 bagte æbler til hver.
Ingredienser
2 stk.
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}