Tid: 65 min.
Paté med pistacier
Sådan gør du
Begynd med smagstilsætning: Damp skalotteløg møre i olie 5 minutter ved svag varme. Tilsæt portvin, og kog 5 minutter uden låg. Afkøl.
Rør lever, spæk, svinekød, æg, salt og peber sammen. Tilsæt de afkølede skalotteløg/portvin. Tilføj rucola og pistacier.
Kom det i en smurt form, og bag patéen ved 200 grader i ca. 45 minutter, eller til et stegetermometer viser 72 grader.
Afkøl patéen under pres. Skær i skiver ved serveringen.
Server med cornichoner, oliven og brød og eventuelt appelsinskiver med rucola, skivede oliven og smagt til med balsamico.
Ingredienser
2 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}