Jordbærtærte
Sådan gør du
Mørdej
Smør og sukker røres sammen til en ensartet masse. Tilsæt æggeblommer og æg som røres godt ind i sukker-og smør massen. Til sidst tilsættes hvedemelet og det samles kun lige. Dejen hældes over i en tæt beholder eller filmes godt og, og køles ned. Rulles ud i passende størrelse.
Kransekage
Sukker og marcipan køres sammen. Hvider tilsættes til massen, indtil massen kan sprøjtes. Kransekagen sprøjtes på bunden og bages ved 180 grader til kransekagen og mørdejen er gyldne.
Vaniljecreme
Sødmælk og sukker 20 g koges op. Sukker 15 g, æg, vaniljesukker og maizena blandes og legeres med sødmælken til det opnår 82 grader. Kom det hele i en skål på køl indtil cremen har sat sig helt. Når det er helt koldt piskes det op, og der piskes flødeskum ved siden af.
Cremen og flødeskummen vendes sammen.
Anretning
Bunden pensles med et tyndt lag smeltet chokolade. Cremen sprøjtes op og jordbærrene lægges så de dækker cremen. Så pyntes det med Neutral Gele og pistacienødder.
Ingredienser
6 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}