Pandekager med skinke og spinat

Varenummer: 1009791

Lækkert måltid på ingen tid
Vores pandekager med skinke og spinat er lette at lune og lige til at servere - både på buffetbordet og som portionsanretning. 

Velegnet til fx frokost eller forret. Kan serveres med salat eller ris og en cremet dip til.

Brugsanvisning: 
Direkte fra frost:
Varmluftovn: 150°C i 15 min.
I alm. ovn: 175°C i ca. 20 min.
Mikroovn: 700 W i 2 min pr. stk.

Må ikke nedfryses efter optøning.

Ingredienser:
HVEDEMEL, pasteuriserede ÆG, vand, vegetabilsk olie (rapsolie, emulgator: E472c, aroma), KÆRNEMÆLKSPULVER, salt. Til stegning: Vegetabilsk olie (rapsolie, emulgator: E472c, aroma). Fyld: Skinke 20% (skinke, kartoffelstivelse, glukosesirup, dextrose),, spinat (10%), løg, FLØDEPULVER, KÆRNEMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse, HVEDEMEL, vegetabilsk olie (rapsolie, emulgator: E472c, aroma), salt, krydderier. 8 g skinke pr. 100 g

Allergener:
Æg og produkter på basis af æg
Mælk og produkter på basis af mælk
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis heraf

Detaljer:

 

Næringsværdier pr. 100 g