Sød eller salt. Ala carte eller buffet. Pandekager er ikke bare pandekager. Med vores færdiglavede sortiment får I mange muligheder på menuen – morgen, middag og aften. Udvalgte råvarer og masser af æg giver en luftig dej, der holder sig lækker blød og smagfuld – klar til at lune og servere.
Med færdiglavede pandekager får I også kreativt rum til at udfolde det klassiske køkken og sætte markedets tendenser på menuen. Fra lokale råvarer i sæson til en grønnere dagsorden – både i køkkenet og hos gæsterne. Vores høje kvalitet er et godt udgangspunkt for mere velsmag – også hos jer.
Danæg støtter op om kokkelandsholdet, der i den grad sætter fokus på madens kunst og de gode råvarer.
I forbindelse med vores pandekagekampagne har landholdskokken Bjarke Jeppesen fra det danske kokkelandshold sammensat en række lækre opskrifter med vores færdiglavede pandekager, med masser af æg til vores opskrifthæfte. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og download opskrifthæftet, fyldt med inspiration.
Sæt pandekager på menuen og skab velsmag med en frisk og sød sommerdessert med vores dessert pandekager i en kombination af bær, citron og kefir.
Opskrifter er udarbejdet i samarbejde med:
Optimér dit dessertkøkken med dobbeltfoldede dessertpandekager, klar til servering. Servér med chokolade og sæsonens bær for at tilføje et lækkert, sæsonbestemt touch.
Opskrifter er udarbejdet i samarbejde med:
Den grønne fremtid er her lige nu og derfor har vi også et fokus på planterig kost med flere grønne alternativer. Vælg bælgfrugter som fyld til dine madpandekager og kombinér med friske smagsgivere som ramsløg og krydderurter.
Opskrifter er udarbejdet i samarbejde med:
Brunch Pandekagerne er en ægte lækker og luftig klassiker på brunch buffeten - serveret med friske bær og sirup
Bring økologi på menuen og brug økologiske pandekager i en frisk dessert med citronmousse, ristede birkes og timian.
Opskrifter er udarbejdet i samarbejde med:
Se vores øvrige udvalg af produkter fyldt med æg