Æggekage med spinat, hytteost og bacon

Sådan gør du

Pisk æg, fløde, vand, hytteost og hakket frisk spinat, salt og peber sammen i en skål.
Smelt smør på en pande ca. 20-24 cm størrelse.
Hæld æggemassen på den lune pande og rør i blandingen indtil den begynder at stivne.
Kom låg på og bag den færdig under låg i ca. 15 minutter eller bag den færdig i ovn ved 190 grader 12-15 minutter.

Steg bacon sprød.
top æggekagen med den stegte sprøde bacon og spinatblade samt ristede pinjekerner.
Server groft rugbrød til.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad
Del opskriften: